dinsdag, november 29, 2005

Top Vijf : Irritaties in het verkeer

Ja, vanaf vandaag hebben we een nieuw wekelijks onderdeel, namelijk de top vijf. Deze week dus de irritaties in het verkeer :

5 : Vrouwen achter het stuur
Waarom? Al die wijven die 's ochtends voor het stoplicht nog hun make-up staan bij te werken, een grote bron van irritaties!
4 : Open gebroken wegen
Je navigatiesysteem uit 1906 zegt dat je linksaf moet, MAAR DAT GAAT NIET! Dus moet je omrijden, maar helaas heb je dan niks meer aan je navigatiesysteem omdat hij dan ook de weg kwijt is en je komt daardoor ineens uit in oost Timor!
3 : Bejaarden
Per defenitie, verschrikkelijke lui in het verkeer. Of ze nou aan het wandelen, fietsen of autorijden zijn, altijd irritant. Ze rijden net zo snel als dat ze lopen en letten totaal niet op. Wie de fok zijn zij om te zeiken op de jeugd van tegenwoordig?
2 : Fietsers
Sorry gozert (d'n Fietspomp), maar jullie zijn echt heel vervelend. Gewoon geen licht aan in het pikkedonker, geen arm uitsteken als je de hoek omgaat, totaal niet opletten wat er om je heen gebeurd. En de ergste uit deze categorie zijn de bejaarden op fietsen.. Grrr...
1 : Vrachtwagens
Eigenlijk kon het ook niet anders he? Je rijdt op een 2 baans snelweg met een gangetje of 120 op de linkerbaan, schiet er ineens een vrachtwagen voor je neus, waardoor jij op je rem moet staan, net als 40 auto's achter jou, zodat die lamlul, die met 80 km/u rijdt, een gozer in haalt die 79,8 km/u rijdt. Vervolgens zit je 25 minuten achter die eikel omdat hij maar een heeeeeeeeeeeeeel klein beetje sneller gaat en dat kan je er eindelijk voorbij.. Totdat de volgende debiel zich laat zien en voor je auto schiet...