maandag, november 14, 2005

Op jacht naar...

Domino Day! 4 miljoen stenen laten vallen voor een nieuw wereldrecord! Gaat het lukken? Nou, dan moeten ze maar eens de raampjes wat beter sluiten daarzo! Wat is er nou gebeurd? Er kwam een vogeltje binnen vliegen. Vogeltje vliegt en wappert met d'n vleugeltjes.. En daardoor vallen er een aantal steentjes om. Schade? 23.000 stenen! Ja, daar gaat je nieuwe wereld record! Succes he met het opzetten ervan, zou ik denken.

Wat is er nou met het vogeltje gebeurd? Het geen volgt is een dramatisatie van het gebeurde :

Het musje bleek, na enkele fervente ornitologen te hebben ingeschakeld, een aanhanger van de leer van Mohammed B. te zijn en dus bepakt te zijn met C4. Na deze observatie werd de explosieven-opruimingsdienst in geschakeld, te samen met de landmacht. De landmacht heeft op een aantal strategische punten scherpschutters geplaatst. Door middel van een perfect headshot knalt soldaat Eric O. het taliban-musje neer. De EOD had het gebouw inmiddels ontruimd en dus beginnen aan het onschadelijk maken van de bom. De heer W. Bos wil in zijn vrije tijd nog wel eens vrijwilligerswerk doen voor de EOD en hij was dus vanmiddag aan de beurt.
Voorzichtig nadert W. Bos de mus. Eenmaal daar aangekomen, blijkt de mus nog te leven en drukt de ontstekingsknop in. Nou kan een mus niet onwijs van C4 meenemen, maar dit was dus net genoeg om 23.000 stenen omver te blazen en het hoofd van W. Bos van zijn lichaam af te blazen. Vervelend, maar he! Als we het record aanstaande vrijdag maar verbreken he!