dinsdag, maart 29, 2005

Lingo mag blijven!

Het is weer feest. D66 heeft het regeerakkoord verrijkt met hun aloude plan de Nederlandse Omroep om te toveren tot een saai, doch informatief geheel. Amusement mag niet meer. We mogen het niet leuk hebben van D66. Waar komt de drang om Nederland saai te maken toch vandaan?

Al met al is dit natuurlijk het snoepje waarmee Balkenende D66 weer naar binnen lokt. D66, de calimero van ons kabinet, is zo naïef om erin te te trappen. Wie wil dit nou? D66 wil naar het model van de BBC. Nou, om programma's te maken zoals de BBC maakt heb je geld nodig. Veel meer geld dan de Nederlandse staat nu voor Omroepen uittrekt. Deze utopie van D66 komt me dus alweer m'n strot uit.



Wat ik nog het ergst vind, is de selectie. Kopspijkers mag blijven, want die zwengelt het Nederlands debat aan. Sterrenslag moet van de buis. Maar lingo mag blijven? Op welke grond wordt dat gekozen? Ik zie geen enkele objectieve onderbouwing whatsoever. Brinkhorst is gewoon verzot op lingo en wil dat niet van de buis hebben. O ja, Brinkhorst is blijkbaar een vrijgezelle boer. Boer zoekt vrouw hoeft namelijk ook niet van de buis. Ik snap er gewoon geen reet van.

D66, bedankt he!

1 Comments:

Blogger Godan said...

Lingo is gewoon VET!

30 maart, 2005 16:09  

Een reactie posten

<< Home