dinsdag, maart 29, 2005

Guilty untill proven innocent?

Ouwe man van 87 jaar gaat op vakantie.. Wordt opgepakt als pedofiel en tot 20 jaar cel veroordeeld. Hij zou daarnaartoe gaan om sex te hebben met 2 minderjarige meisjes.

Mijn vraag is nu.. Hoe weten ze dat? Hoe weten ze dat die ouwe vent daar allemaal enge dingen uit gaat halen? Plus bijkomend feitje, hij is opgepakt met de veronderstelling dat hij dat allemaal zou gaan doen. Dus hij had nog niets gepleegd. Guilty untill proven innocent?

Ik heb nog de Telegraaf en nu.nl erop nageslagen, en volgens beide websites is hij veroordeeld voor het beramen van pedofilie op basis van de Protect Act. Na aandachtig de Protect Act te hebben bestudeerd, is het volgens mij zo, dat die akte in het leven is geroepen om pedo's aan te pakken voor misdaden welke ook buiten de VS zijn gepleegd. Dan kunnen ze hem toch niet oppakken op basis van die akte? Hij had nog niets gedaan.

Dat'ie wat van plan was, staat buiten peil. Hij had chocola bij zich om de kinderen te sussen en foto's met kinderporno, maar toch klopt het niet. Of de berichtgeving is onjuist, of die man zit dankzij een vormfout opgesloten en kan dus bij zijn hoger beroep vrijspraak pleiten. Lekker dan, zitten we alsnog met die mafketel. Begrijp me niet verkeerd, van mij mag hij lekker wegrotten in die cel van hem, maar toch, in principe zit hij nu "onschuldig" vast. Maar goed eigenlijk... Who cares? Burn in hell.. Bitch..