vrijdag, september 23, 2005

Een nieuw dodelijk virus

Helaas. Er is een nieuw dodelijk virus uitgebroken. Het virus is zeer besmettelijk, het verkeren in de buurt van een geïnfecteerde kan al resulteren in het oplopen ervan. Hoe het virus heet? De besmettelijke bloedziekte. Waar het opgelopen kan worden? In World of Warcraft..



Sorry.. Wat?!? Een computerspel? Life imitating art imitating life ofzo? Hoe gek gaat het allemaal wel niet worden joh.. Een ziekte in een fictieve samenleving, daarna komt de eerste bevalling in het WoW universum. Er zijn serieus ook al eens mensen getrouwd in dit spel. Wat mankeer je dan? Oke, eerlijk is eerlijk, een kewl spel is een kewl spel, maar je laat de gekte toch wel erg oplopen hoor. Hoe gaat de gemiddelde WoW junk hiermee om? "Oh nee, ik heb een dodelijke ziekte, laat ik het heft maar in eigen hand nemen!" om vervolgens harikiri (ff doorzoeken joh) te plegen? En Blizzard heeft de "ziekte" totaal niet onder controle. Lekker dan. Iedereen in WoW dood. Had je net level 100, kan je weer opnieuw beginnen omdat Blizzard ff niet oplette en nu iedereen dood is. Nee, lekker gewerkt Blizzard.

2 Comments:

Blogger Dennie said...

Volgens doorgewinterde WoW speler, studiegenoot en vriend Marius Zwetsloot, loopt het allemaal niet zo'n vaart. De virus is er al 3 maanden, dus ze lopen achter. :P

23 september, 2005 13:07  
Blogger Godan said...

Valt dan nog mee dat ik het niet uit de Telegraaf heb dan he?? :)

23 september, 2005 15:15  

Een reactie posten

<< Home