dinsdag, september 06, 2005

Met stip op 1!!!

De nieuwe Frans Bauer.. Of nee, Albert West... Nee, ook niet. Wat dan wel? De meest bizarre dood welke ik ooit gelezen heb. Denk je ff lekker je blaas te kunnen legen op een begraafplaats, volgende dag ben je dood!! Lekker dan.. Trouwens wel erg respectloos gehandeld van die chick trouwens...
Dus je gaat pissen, valt om, trekt een grafsteen om en blijft voor dood. De actie van de vrouw die d'r de volgende morgen vond vinnik dan wel weer mooi.
"Ik dacht aan die onderbroek op haar enkels te zien dat ze verkracht en vermoordt was!"
Was dus niet zo he.. De reactie van de vriend is ook wel typisch, zoals het in het bericht geplaatst is.

Toen een buurtgenote zondag de vrouw op het kerkhof zag liggen, met de broek op haar knieƫn, dacht ze eerst aan verkrachting en moord. Maar de politie liet die theorie gauw vallen. "Toch een beetje een opluchting", verzuchtte haar vriend Luc Huybrechts maandag in de krant Gazet van Antwerpen.
Bron : nu.nl

Wat nou? Ben je blij dat ze dood is ofzo? Heb jij die grafzerk expres wat broser gemaakt ofzo, zodat ze daar dat.. Nee, laat maar. Da's een redenatie van lik me vestje. Ohw, BTW. Phase 3 is ook afgerond, maar dat wordt alleen weer phase 2, aangezien phase 1 niet zo'n succes bleek te zijn. Makkelijk? Neuh, it's Hardly Easy.