donderdag, april 28, 2005

TIEN gebruikt dubieuze strik-methodes

Je zou het haast zeggen, niet? Dat TIEN Barend en van Dorp strikt, swah. Dat TIEN de voetbalrechten van NOS pikt, swah. Dat TIEN standaard 10% onder de prijs van versatel gaat zitten wat digitale televisie betreft, swah. Maar dit is de druppel! Zou TIEN mensen een klaplong bezorgen als ze "nee" zeggen? Dat is conspiracy. Werkelijkheid:

Onze programmamaker, satirist, foutenvinder, gouden eikel-uitdeler en altijd principieel onderlegde timmerman gaat de VARA verlaten. Jack Spijkerman is namelijk gezwicht voor het geld. Het grote geld. TIEN heeft hem namelijk aangeboden wat hij al tijden zou willen, maar bij de publieke omroep nooit de mogelijkheid toe heeft gekregen. Het opzetten van een bedrijf voor amusement op TV, compleet gefinanceerd door TIEN. Het altijd de laatste stem hebben in z'n redactie. En een volle kluit met geld om niet alleen zichzelf, maar ook z'n kinderen (en kleinkinderen for fucks sake) veilig te stellen van financiele zorgen.

En nooit je EI kwijt gekund bij de VARA? Waarom ben je daar dan al 23 jaar?! En waarom laadt je je in met een man die maar één doel heeft: Geld verdienen ten koste van alles en iedereen? Kom op zeg. Jack Spijkerman, hierbij nomineer ik je voor de gouden eikel.

1 Comments:

Blogger Godan said...

Hoezo dan nu pas?? Ik vond Jackie toch altijd al een eikel... Ik ben blij dat het weer ff niet wordt uitgezonden..

Kunnen we weer fijn cabaret gaan kijken... Da's wel leuk...

29 april, 2005 09:06  

Een reactie posten

<< Home